Tweede product: 20% korting! 🎉

"Wij willen elk kind de hoofdrol geven in hun eigen verhaal"

group-image

Wij zijn BubblyDoo, en wij geloven dat alle kinderen moeten kunnen dromen en fantaseren over de dingen die zij zelf het leukst vinden. Wij printen de meest fantastische verhalen, speciaal op maat voor elk kind, over prinsessen, ridders of ninja’s of wat dan ook.


Wij plaatsen kinderen in de hoofdrol, in alles wat we doen. Bij het schrijven van de verhalen, bij het tekenen van de boekjes, tijdens het ontwerpen van de website en met onze CO₂ neutrale levering en productie… altijd denken wij in eerste plaats aan de jongste generatie avonturiers en dromers.

Toine

Toine

Founder & CEO

Toine is zelf een groot kind, hij gebruikte babysitten dan ook al te graag als excuus om nog eens met oud speelgoed te spelen. Hij houdt ontzettend van Chocolade, en heeft een passie voor schrijven. Hij is heel ambitieus en als hij niet aan het werken is, vind je hem op de oude markt van Leuven.

Grégory

Grégory

Co-Founder & CFO

Grégory is van veel markten thuis, zo staat hij onder andere in voor de marketing en finance. Je herkent hem aan zijn schaterlach, die soms niet meer is dan wat gebrul. Hij is altijd zijn enthousiaste zelf en haalt veel inspiratie uit zijn voorzitterschap bij UStart Leuven. Hockey speelt hij al van kinds af aan en vormt zo zijn grootste passie.

Laura

Laura

Illustrator

Laura is een artistieke duizendpoot met een hoofd vol ideeën. Ze houdt nog meer dan Toine van chocolade en heeft ook een net iets leesbaarder handschrift. Ze is een dromer in elke betekenis van het woord, die ’s nachts het actiefst is. Overdag schetst ze niet alleen boeken vol, maar staat ze ook op de tatami.

Hans Otto

Hans Otto

Head of Technology

Als Hans Otto niet met de legoblokken aan het spelen was, dan bouwde hij dingen met papier en plakband. Hij knutselt nog altijd graag, maar nu vooral met code en soldeerpennen. Hij heeft een passie voor de Aziatische wereld en spreekt een woordje Chinees, maar je kan hem ’s avonds op het Mechelseplein in Antwerpen ook wel eens een warme chocomelk zien drinken.